עוגת מוס אוורירית שממש נמסה בפה. קצף החלבונים גורם לעוגה לתפוח ומהר ולכן היא אחת מהעוגות הכי אווריריות ונימוחות שטתעמו.
עוגת שוקולד נימוחה
Course: קינוחCuisine: צרפתיDifficulty: קלמנות
8
חתיכותזמן עבודה
15
דקותמתי אוכלים
45
דקותעוגת מוס אוורירית שממש נמסה בפה. קצף החלבונים גורם לעוגה לתפוח ומהר ולכן היא אחת מהעוגות הכי אווריריות ונימוחות שטתעמו.
חומרים
300 גרם שוקולד מריר
300 גרם חמאה
4 ביצים מופרדות
2 כפות סוכר
הוראות הכנה
- ממיסים חמאה ושוקולד במיקרו. מערבבים פנימה חלמונים עד שנוצרת תערובת אחידה.
- מקציפים חלבונים עד שנוצרות גבעות רכות. מוסיפים סוכר תוך הקצפה עד שנוצר קצף מבריק.
- מקפלים בעדינות את החלבונים לשוקולד עד שנוצר מוס אחיד.
- אופים בתבנית עגולה בקוטר 20 ס”מ 30 – 35 דקות. בתיאבון..