עוגת שוקולד נימוחה

עוגת מוס אוורירית שממש נמסה בפה. קצף החלבונים גורם לעוגה לתפוח ומהר ולכן היא אחת מהעוגות הכי אווריריות ונימוחות שטתעמו.

עוגת שוקולד נימוחה

Recipe by דניאל וילנצ'יקCourse: קינוחCuisine: צרפתיDifficulty: קל
מנות

8

חתיכות
זמן עבודה

15

דקות
מתי אוכלים

45

דקות

עוגת מוס אוורירית שממש נמסה בפה. קצף החלבונים גורם לעוגה לתפוח ומהר ולכן היא אחת מהעוגות הכי אווריריות ונימוחות שטתעמו.

חומרים

  • 300 גרם שוקולד מריר

  • 300 גרם חמאה

  • 4 ביצים מופרדות

  • 2 כפות סוכר

הוראות הכנה

  • ממיסים חמאה ושוקולד במיקרו. מערבבים פנימה חלמונים עד שנוצרת תערובת אחידה.
  • מקציפים חלבונים עד שנוצרות גבעות רכות. מוסיפים סוכר תוך הקצפה עד שנוצר קצף מבריק.
  • מקפלים בעדינות את החלבונים לשוקולד עד שנוצר מוס אחיד.
  • אופים בתבנית עגולה בקוטר 20 ס”מ 30 – 35 דקות. בתיאבון..
שתפו עם העולם !!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *