עוגת גבינה ושוקולד לבן

עוגה עם בסיס עוגיות ואגוזים קראנצ’י, קרם גבינה ושוקלד לבן אוורירי וציפוי שוקולד מריר. החסרון היחיד שצריך להתאפק לילה שלם…

עוגת גבינה ושוקולד לבן

Recipe by דניאל וילנצ'יקCourse: קינוחCuisine: צרפתיDifficulty: קל בינוני
מנות

8

מנות
זמן עבודה

20

דקות
מתי אוכלים

14

שעות

עוגה עם בסיס עוגיות קראנצ’י, קרם גבינה אוורירי וציפוי שוקולד מריר. החסרון היחיד שצריך להתאפק לילה שלם…

חומרים

  • 150 גרם עוגיות שוקולד צ’יפס

  • 2 כפות קקאו

  • 100 גרם אגוזי מלך

  • 100 גרם חמאה מומסת

  • 750 גרם גבינה לבנה

  • חצי כוס סוכר

  • 4 ביצים

  • 2 כפות ברנדי או וויסקי

  • 1 כף קורנפלור

  • 250 גרם שוקולד לבן

  • 150 גרם שוקולד מריר

  • 70 גרם חמאה

  • כפית אבת קפה נמס

הוראות הכנה

  • טוחנים בקערה את העוגיות, האגוזים והקקאו גס. מערבבים פנימה חמאה עד לקבלת תערובת אחידה. משטחים היטב לתחתית תבנית בקוטר 24 ס”מ ומקפיאים 15 דקות.
  • מחממים תנור לחום 160 מעלות. שמים במערבל את הגבינה והסוכר ומקציפים דקה על מהירות נמוכה. מוסיפים את הביצים, הקורנפלור ואת הברנדי ומקציפים עוד חצי דקה.
  • ממיסים שוקולד לבן במיקרו וטורפים לתוך תערובת הגבינה. יוצקים לתבנית ואופים 50 דקות. מצננים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
  • למחרת : ממיסים שוקולד מריר, חמאה וקפה בסיר. מצננים מעט, יוצקים על העוגה ומטים את התבנית עד שהציפוי מכסה את כל העוגה. מכניסים למקרר למשך שעה.
  • טובלים סכין חדה במים רותחים ופורסים את העוגה. אפשר להגיש עם פירות יער. בתיאבון !!!
שתפו עם העולם !!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *