ספגטי ברוטב עגבניות חמאה ובזיליקום

בוא נגיד שבפסטות אני נוטה לקבוצת אוהבי ה- שמנת – גבינה – חמאה. אבל לפעמים אתה יושב רעב בבית ואתה כזה: בא לי פסטה עם עגבניות ובזיליקום. ואז פשוט זורקים עגבניות ובזיליקום למחבת ויוצאת פסטה. טוב זה די מה שקרה לי היום בצהריים. ותאמת שיצא אחלה פסטה מרעננת ונחמדה לקיץ. ושאמרתי שזרקתי עגבניות ובזיליקום למחבת, באמת התכוונתי לזה. טוב גם שכחתי לציין שנכנס גם קצת חמאה לרוטב הזה, ככדי להעשיר אותו קצת.

ספגטי ברוטב עגבניות חמאה ובזיליקום

Recipe by דניאל וילנצ'יקCourse: מנה עיקריתCuisine: איטלקיDifficulty: קל
מנות

6

מנות
זמן עבודה

10

minutes
מתי אוכלים

25

minutes

חומרים

    הוראות הכנה

      שתפו עם העולם !!

      כתיבת תגובה

      האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *