קובאנו סנדוייץ’

סנדוויץ מושחת ומשביע שמרגיש כאילו קנינו בפוד טראק במיאמי. בהשראת הסרט שף. מורכב ממיונז, חרדל, חמאה, מלפפונים חמוצים, רוסטביף סינטה שנכין בעצמנו וגבינה שוויצרית, והכל כלוא בתוך פרוסת באגט.

קובאנו סנדוייץ

Recipe by דניאל וילנצ'יקCourse: מה עיקריתCuisine: אמריקאיDifficulty: קל
מנות

4

סנדוויצ'ים
זמן עבודה

15

דקות
מתי אוכלים

25

דקות

סנדוויץ מושחת ומשביע שמרגיש כאילו קנינו בפוד טראק במיאמי. בהשראת הסרט שף.

חומרים

  • חצי קילו בשר סינטה

  • באגט גדול 1

  • רבע בצל

  • 200 גרם חמאה רכה מאוד

  • מיונז למריחה

  • חרדל למריחה

  • 4 מלפפונים חמוצים

  • 100 גרם גבינה שוויצרית ( אמנטל וכדומה )

  • מלח

  • פלפל גרוס

הוראות הכנה

  • מכסים את הבשר במלח ופלפל. צולים את הנתח בגריל או מחבת פסים כ-5 דקות מכל צד עד שהמסביב שחום וקריספי ומבפנים הוא ורדרד ( מידיום רייר ). מניחים להתקרר 15 דקות.
  • פורסים את הבאגט לארבע חתיכות ופורסים כל חתיכה לאורך. מורחים 4 פרוסות במיונז ו-4 פרוסות בחרדל. פורסים את המלפפונים החמוצים לאורך ומניחים כמה פרוסות על הלחם.
  • מניחים 2 פרוסות גבינה על החתיכות עם החרדל. פורסים את הבשר דקדק ומניחים אותו על הפרוסות עם המיונז. סוגרים את הסנדוויץ’.
  • צולים את הסנדוויץ’ דקה מכל צד, עד להזהבה ומברישים את הלחם בחמאה. בתיאבון !!!
שתפו עם העולם !!

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *