סלט יווני

כולם מכירים את הסלט היווני הקלאסי של עגבניות, מלפפונים, בצל סגול, חסה, זיתי קלמטה, וגבינת פטה. סלט שמספק כל פעם מחדש.

סלט יווני

Recipe by דניאל וילנצ'יקCourse: מנה ראשונהCuisine: יווניDifficulty: קל
מנות

6

מנות
זמן עבודה

15

דקות
מתי אוכלים

15

דקות

סלט יווני טעים עם גבינה וזיתים שמספק כל פעם מחדש.

חומרים

  • 4 עגבניות גדולות

  • 2 מלפפונים גדולים

  • 200 גרם גבינת פטה

  • 100 גרם זיתי כלמטה

  • בצל סגול 1 בינוני

  • 4 עלי חסה

  • כפית אורגנו מיובש

  • 5 כפות שמן זית

  • 3 כפות חומץ בין יין אדום

  • מלח

  • פלפל

הוראות הכנה

  • חותכים את העגבניות לשמיניות וחוצים לרוחב, את המלפפונים לקוביות ופורסים את הבצל. מעבירים לקעררה.
  • קורעים את החסה גס ומעבירים לקערה. מערבבים בקערה נפרדת שמן זית, חומץ בין יין אדום, מלח ופלפל ומערבבים יחד עם הירקות.
  • מעבירים לקערת הגשה ואוכלים טרי. בתיאבון !!!

הערות

  • ניתן להוסיף מעט צלפים
שתפו עם העולם !!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *