מרק בצל

מרק בצל צרפתי קלאסי הכי צרפתי שאפשר : בצל מתקתק, ציר עשיר, יין לבן ולסיום מוקרם בתנור עם באגט וגבינה. אוכל צרפתי…

מרק בצל

Recipe by דניאל וילנצ'יקCourse: מנה ראשונהCuisine: צרפתיDifficulty: בינוני קל
מספר מנות

15

קערות
זמן עבודה

20

דקות
מתי אוכלים

75

דקות

מרק הכי צרפתי שאפשר : בצל מתקתק, ציר עשיר, יין לבן ולסיום מוקרם בתנור עם באגט וגבינה. אוכל צרפתי…

חומרים

  • 80 גרם חמאה

  • 3 כפות שמן

  • 10 בצלים בינוניים

  • מלח

  • פלפל

  • אגוז מוסקט טחון

  • 3 כפות קמח

  • כוס יין לבן

  • 10 כוסות מרק צח או מים

  • באגט

  • 150 גרם גבינת אמנטל, מגורר

הוראות הכנה

  • מקלפים את הבצל ופורסים אותו דק.
  • ממיסים חמאה ושמן בסיר עמוק ומטגנים בצל עד שנעשה שקוף ומעט מזהיב.
  • מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, מוסיפים את הקמח ובוחשים כדקה.
  • מוסיפים את היין ומבשלים תוך כדי בחישה כ-4 דקות.
  • מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.
  • להגשה : מחממים תנור על חום גבוה במצב גריל.
  • מפזרים אמנטל על פרוסות הבאגט וקולים עד להשחמה.
  • שמים פרוסת באגט במרק ואוכלים מיד, בתיאבון !!!
שתפו עם העולם !!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *