מוס שוקולד

הדבר הכי מוזר לדעתי שבן אדם יכול לעשות הוא לאהוב שוקולד לבן לא לאהוב שוקולד מריר. באמת, איך אפשר ? המוס הזה כל כך טעים, אוורירי, מספק וקל להכנה. ואפילו יש לו הוראות אכילה.

מוס שוקולד

Recipe by דניאל וילנצ'יקCourse: קינוחCuisine: צרפתיDifficulty: קל
מספר מנות

6

מנות
זמן עבודה

15

דקות
מתי אוכלים

2 ורבע

שעות

מוס שוקולד אוורירי ונימוח שפשוט כיף לאכול

חומרים

  • 250 גרם שוקולד מריר ( כמה שיותר איכותי יותר טוב )

  • 30 גרם חמאה

  • 4 ביצים

  • רבע כוס סוכר ( 50 גרם )

  • שני שליש כוס מים ( 160 מ”ל )

הוראות הכנה

  • ממיסים במיקרו שוקולד מים וחמאה. מערבבים פנימה חלמונים.
  • מקציפים חלבונים עד שנוצרות גבעות רכות. מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד שמתקבל קצף יציב ומבריק.
  • מקפלים בעדינות את הקצף לשוקולד.
  • מחלקים את המוס לקעריות הגשה ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות. מגישים קר. בתיאבון !!!

הוראות אכילה

  • לוקחים בכפית קטנה ונעימה בפה מעט מוס. מכניסים לפה בעזרת הלשון ומשחקים עם המוס בתוך הפה. עושים פרצופים מטומטמים של תענוג. אוכלים את המוס לאט לאט ביס אחר ביס. בתיאבון ! ( זהירות ממכר ).

שתפו עם העולם !!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *