פסטת אווז

אתם לא תאמינו כמה ששומן אווז זה טעים. יש בה 3 מרכיבים – חזה אווז, בצל וטימין, אפילו לא צריך מלח ופלפל מרוב הטעם של האווז. היא אולי קלה מאוד להכנה אבל היא טעימה בטירוף.

פסטת אווז

Recipe by דניאל וילנצ'יקCourse: מנה עיקריתCuisine: איטלקיDifficulty: קל
מנות

5

מנות
זמן עבודה

10

דקות
מתי אוכלים

15

דקות

אתם לא תאמינו כמה ששומן אווז זה טעים. פסטה קלה מאוד להכנה אבל טעימה בטירוף.

חומרים

  • 200 גרם חזה אווז קפוא

  • בצל 1

  • 500 גרם פסטה

  • כמה ענפי טימין

הוראות הכנה

  • מפשירים את האווז. לשכבה העליונה של האווז יש שכבת שומן. חותכים אותה, פורסים ושומרים בצד. פורסים גם את שארית הבשר ושומרים בצד.
  • קוצצים את הבצל דק. מחממים מחבת על חום בינוני ומוסיפים את השומן הפרוס. מטגנים כמה דקות עד שהשומן נמס.
  • מוסיפים את הבצל הקצוץ, מורידים את עלי הטימין ומוסיפים גם אותם. מטגנים עוד כמה דקות עד שהבצל זהוב ומורידים מן האש. אין צורך במלח ופלפל !!
  • מבשלים את הפסטה לפי הוראות הצרכן, מסננים, ומערבבים עם הרוטב ומגישים. בתיאבון !!!
שתפו עם העולם !!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *