מרק עגבניות וטוסט קממבר

עגבניות, כרישה, בצל, סלרי, שום וגם גבינת שמנת שמעדנת את המרק. מרק קרם עגבניות סמיך וקטיפתי, מלווה בטוסט שנמס בפה ומשלים את החגיגה !!

מרק עגבניות וטוסט קממבר

Recipe by דניאל וילנצ'יקCourse: מנה ראשונהCuisine: איטלקיDifficulty: קל בינוני
מנות

8

מנות
זמן עבודה

20

דקות
מתי אוכלים

60

דקות

מרק עגבניות סמיך וקטיפתי, מלווה בטוסט שנמס בפה ומשלים את החגיגה..!!

חומרים

  • 80 גרם חמאה

  • 2 כרישות קצוצות

  • בצל קצוץ

  • 4 שיני שום כתושות

  • 4 גבעולי סלרי קצוצים

  • 800 גרם עגבניות מרוסקות

  • ליטר מיץ עגבניות

  • מלח

  • פלפל

  • כפית סוכר חום

  • רבע כפית צ’ילי או פפריקה חריפה

  • 250 גרם גבינת שמנת

  • 6 פרוסות באגט

  • 6 פרוסות גבינת קממבר

הוראות הכנה

  • ממיסים בסיר את החמאה. מוסיפים את הכרישה, הבצל, השום והסלרי ומאדים 5 דקות.
  • מוסיפים את העגבניות המשומרות, מיץ העגבניות, מלח, פלפל, סוכר וצ’ילי. מכסים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה חצי שעה.
  • מוסיפים את הגבינה ומורידים מן האש. מרסקים את המרק בממחה ידני עד למרקם חלק.
  • להגשה : מחממים את התנור למצב גריל. מסדרים את פרוסות הבאגט בתבנית, מנילים על כל פרוסת באגט פרוסת גבינה ואופים עד שהגבינה נמסה.
  • יוצקים את המרק לקערות, מניחים פרוסת טוסט ואוכלים חם. בתיאבון !!!
שתפו עם העולם !!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *