עגבניות, כרישה, בצל, סלרי, שום וגם גבינת שמנת שמעדנת את המרק. מרק קרם עגבניות סמיך וקטיפתי, מלווה בטוסט שנמס בפה ומשלים את החגיגה !!
מרק עגבניות וטוסט קממבר
Course: מנה ראשונהCuisine: איטלקיDifficulty: קל בינונימנות
8
מנותזמן עבודה
20
דקותמתי אוכלים
60
דקותמרק עגבניות סמיך וקטיפתי, מלווה בטוסט שנמס בפה ומשלים את החגיגה..!!
חומרים
80 גרם חמאה
2 כרישות קצוצות
בצל קצוץ
4 שיני שום כתושות
4 גבעולי סלרי קצוצים
800 גרם עגבניות מרוסקות
ליטר מיץ עגבניות
מלח
פלפל
כפית סוכר חום
רבע כפית צ’ילי או פפריקה חריפה
250 גרם גבינת שמנת
6 פרוסות באגט
6 פרוסות גבינת קממבר
הוראות הכנה
- ממיסים בסיר את החמאה. מוסיפים את הכרישה, הבצל, השום והסלרי ומאדים 5 דקות.
- מוסיפים את העגבניות המשומרות, מיץ העגבניות, מלח, פלפל, סוכר וצ’ילי. מכסים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה חצי שעה.
- מוסיפים את הגבינה ומורידים מן האש. מרסקים את המרק בממחה ידני עד למרקם חלק.
- להגשה : מחממים את התנור למצב גריל. מסדרים את פרוסות הבאגט בתבנית, מנילים על כל פרוסת באגט פרוסת גבינה ואופים עד שהגבינה נמסה.
- יוצקים את המרק לקערות, מניחים פרוסת טוסט ואוכלים חם. בתיאבון !!!