אתם לא תאמינו כמה ששומן אווז זה טעים. יש בה 3 מרכיבים – חזה אווז, בצל וטימין, אפילו לא צריך מלח ופלפל מרוב הטעם של האווז. היא אולי קלה מאוד להכנה אבל היא טעימה בטירוף.
פסטת אווז
Course: מנה עיקריתCuisine: איטלקיDifficulty: קלמנות
5
מנותזמן עבודה
10
דקותמתי אוכלים
15
דקותאתם לא תאמינו כמה ששומן אווז זה טעים. פסטה קלה מאוד להכנה אבל טעימה בטירוף.
חומרים
200 גרם חזה אווז קפוא
בצל 1
500 גרם פסטה
כמה ענפי טימין
הוראות הכנה
- מפשירים את האווז. לשכבה העליונה של האווז יש שכבת שומן. חותכים אותה, פורסים ושומרים בצד. פורסים גם את שארית הבשר ושומרים בצד.
- קוצצים את הבצל דק. מחממים מחבת על חום בינוני ומוסיפים את השומן הפרוס. מטגנים כמה דקות עד שהשומן נמס.
- מוסיפים את הבצל הקצוץ, מורידים את עלי הטימין ומוסיפים גם אותם. מטגנים עוד כמה דקות עד שהבצל זהוב ומורידים מן האש. אין צורך במלח ופלפל !!
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות הצרכן, מסננים, ומערבבים עם הרוטב ומגישים. בתיאבון !!!